Contact & FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?


Wij versturen de counters altijd binnen 1 tot 2 werkdagen.
Ik krijg mijn counter niet geïnstalleerd, wat moet ik doen?


Maak je geen zorgen, volg de eenvoudige stappen in het filmpje dat in de link hieronder vermeld staat. https://www.youtube.com/watch?v=GzQXDk5Ke8g

Kom je er niet uit? Stuur ons dan alsjeblieft een e-mail, dan zorgen wij dat het technische support team zo snel mogelijk contact opneemt.
Zijn de counters eenvoudig te installeren?


Ja zeker! na het aanmaken van een account op https://my.smiirl.com/login duurt het slechts 5 tot 10 minuten totdat de installatie gelukt is.
Zijn de social media counters verbonden in realtime? Wat is de update frequentie?


Onze Like Counters voor Facebook worden in realtime bijgewerkt, hun reactiesnelheid is ingesteld op 2-10 seconden. Onze Follow counters voor Instagram zijn echter niet in realtime. De reactiesnelheid bedraagt momenteel 30 seconden. Er wordt aan gewerkt om ook de Instagram counter naar dezelfde reactiesnelheid te brengen zoals die van Facebook.
Is het mogelijk om meerdere counters op dezelfde social media bedrijfspagina aan te sluiten?


Ja zeker! Ben je van plan om meer dan 10 counters te koppelen aan hetzelfde Facebook- of Instagram bedrijfsaccount, neem dan alsjeblieft even contact met ons op.
Waar kan ik de ID code van mijn counter vinden?


Op de achterkant van de social media counter staat de ID code weergegeven.
Kan ik ook bestellen d.m.v. bankoverschrijving?


Natuurlijk! ;) Indien je graag wil bestellen door middel van het ontvangen van een factuur, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail met de gewenste bestelling. We maken graag een offerte of factuur op. Na ontvangst van betaling verturen wij de bestelling aangetekend toe.
Is het mogelijk om reseller te worden?


Bedankt voor je interesse! Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller de Facebook- en Instagram counters aan te bieden? Stuur ons gerust een e-mail, dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je helpen?

Bedankt! we reageren zo snel mogelijk op je bericht.