Let's meet!

Socialmediacounter.com helpt bedrijven hun online en offline community te verbinden. De Facebook- en Instagram Counters zorgen voor realtime feedback, directe groei van het social media bereik en een leuke interactie met bezoekers. 

 

Als partner & exclusieve distributeur van Smiirl zijn wij het officiële verkoopkanaal voor de gehele Nederlandse en Belgische markt. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij wij graag meedenken over de toepasbaarheid van de social media tellers. Daarnaast garanderen wij voor bedrijven binnen Nederland en België de meest voordelige service, door middel van onze laagste prijs garantie en snelle levering.

Koptekst 1

''Toen wij ruim twee jaar geleden voor het eerst kennis maakten met de buitenlandse Facebook- en Instagram Counters, wisten wij zeker dat ook in Nederland en België bedrijven konden profiteren van deze offline marketing tools.

Deze uitdaging wilde wij natuurlijk graag aangaan en even later startten wij socialmediacounter.com. Met ontzettend veel plezier helpen wij sinds dien bedrijven hun online en offline activiteiten te combineren!"

Krijn Hoogesteger en Warner Hoogesteger

© Socialmediacounter.com - 2016 - 2019. Alle rechten voorbehouden.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Contactgegevens

BTW: NL856934677B01
KVK: 67329403
IBAN: NL11ABNA0514325208

Partners

Links

0WINKELWAGEN